Preview

Bulletin of the State University of Education. Series: Economics

Advanced search

THE DEVELOPMENT OF THE BALANCED SYSTEM OF INDICES AS AN ECONOMIC MONITORING TOOL AT FOOD INDUSTRY ENTERPRISES

Abstract

The paper is concerned with the problem
of raising the efficiency of enterprise management on
the basis of the usage of a balanced system of indices
as an element of strategic management. The considers
the process of introduction of the system of efficiency
indices at Mikoyan Meat Processing Plant Corp. which
allows to raise the quality of the enterprise management
in general.

About the Author

Екатерина Лапковская
Московский городской университет управления Правительства Москвы
Russian Federation


References

1. Ольве Н.-Г., Рой Ж., Ветер М. Оценка эффективности деятельности компании. Практическое руководство по использованию сбалансированной системы показателей: пер. с англ. - М.: Издательский дом Вильямс, 2004. - 304 c.

2. Сбалансированная система показателей: от стратегии к действию / Роберт С. Каплан, Дейвид П. Нортон; [пер. с англ. М. Павловой]. - М.: Олимп- Бизнес, 2008. - 294 с.

3. Стратегическое управление: регион, город, предприятие /Под ред. Д.С. Львова, А.Г. Гранберга,А.П. Егоршина; ООО РАН, НИМБ. - М.: ЗА О Издательство Экономика, 2004. - 605 с.

4. Томпсон А.А., Стрикленд А.Дж. Стратегический менеджмент: Концепции и ситуации для анализа: пер. с англ. - М.: Издательский дом Вильямс, 2006. - 928 c.

5. Экономический мониторинг в системе стратегического управления предприятием: информационное обеспечение и алгоритм проведения: монография /Е.С. Масалитина, Н.М. Горбунов,Л.А. Езепчук. - Хабаровск: Изд-во ДВАГС, 2010. - 200 с.


Review

Views: 64


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2949-5040 (Print)
ISSN 2949-5024 (Online)